Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Het gaat gelijk op. Voorzet van rechts en 3 man staan vrij, de 0-1 kan makkelijk worden ingetikt. Oei, nog niet wakker achterin. We hebben verschillende kansen, Ad komt wee keer alleen voor de goal maar het lukt nog niet. Een corner genomen door Wilco L en Herwin raakt de lat, in de rebound schiet Willian via keeper over. Deze hoekschop wederom van Wilco L vindt het hoofd van Ad en hij kopt de 1-1 binnen. In tweede helft wordt Eppe ondersteboven gelopen en scheids geeft terecht een penalty, geen respect voor de veteraan getoond. Een al langer vervelend schreeuwende nummer 6 gaat tekeer tegen scheids en mag met geel 10 minuten naar de kant. Willian neemt penalty maar schiet helaas tegen de keeper op. We hebben verschillende mooie aanvallen en het betere spel. Een lange pass van Herwin op Wilco L, geeft de voorzet en Willian kopt in. 2-1.

Ad versiert een vrije trap, Willian neemt en Eppe kopt terug voor de goal maar Alfred schiet hoog over. We blijven geconcentreerd om de winst te behouden. De centrale verdediger is gefrustreerd dat het bij hun niet loopt en geeft in het zicht van de scheids Herwin een schop tegen de knie. Herwin gaat schreeuwend en half-huilend neer. Het theater van de lach van John Lanting is er niets bij. En de dader krijgt terecht een rode kaart. Wilco E staat prima centraal en doet veel goed werk in de verdediging. We houden stand.

Bij een van de laatste aanvallen verdedigt Dinand uit en schiet de bal tegen zijn eigen hand. De gegeven penalty die volgt gaat er in en de wedstrijd is gedaan.  Toch jammer die 2-2 eindstand.