6964AA
HALL
tel. 0313-651893

10 april 2023 SHE 4 – VDZ 6 3 – 0

Leuke tegenstander, prima weer en 5 man op de bank. Wat wil een voetballer nog meer? Winnen!

Het speelde lekker op en neer zo in de eerste helft. Geen uitgesproken kansen, geen vermeldenswaardige acties of anderszins opvallende gebeurtenissen. Maar vlak voor rust een overtreding, Ennio wordt bij de 16 neergehaald. Wilco L neemt de vrije schop en schiet onberispelijk laag langs de muur en scoort de 1-0. Daarna komen er nog een paar kansen, Ad komt vrij voor maar schiet tegen de keeper op. Frank heeft een kopbal maar krijgt er te weinig kracht achter en Wilco L schiet tegen de paal. Ook aan onze kant een bal tegen de paal, daar komen we goed weg. Als Ad nog een kopbal uit een corner naast ziet gaan is het rust.

Na rust komt Jurriën na een pass van Ad vrij voor de keeper, Jur wil de actie maken echter de keeper onderschept de bal. We weten de druk op te bouwen en verschillende kansen op de 2-0 doen zich voor. Via Jurriën en Fred komt de bal bij Eppe die Ad voor de goal vindt. Kont er in, kappen, draaien en schieten en Ad is eindelijk uit de winterstop. 2-0. Bij een counter gaat Ennio met de bal op rechts. Ad roept maar Ennio passeert een speler en geeft de bal aan Wilco L die zij schot af ziet zwaaien. Ad blijft op scherp nu zijn winterstop eindelijk voorbij is en vraagt veel de bal. Met een mooie combinatie via Ennio, Wilco en Eppe komt de bal bij Ad die rustig de 3-0 intikt. Lekker potje.