Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

De Hessen Combinatie Drempt-Hummelo-Keppel op bezoek vandaag. We hadden dan wel 6 wissels, maar dit waren wel allemaal hele grote en vooral jonge jongens. En dat was de eerste helft wel duidelijk, we werden behoorlijk overlopen. Vooral de buitenspelers waren erg snel en met vlakke harde schoten en sterke kopballers was het snel 0-4. Jurrien had een schot op goal maar dat was eigenlijk het enige dat we konden betekenen in de eerste helft. Wilco L moest er helaas af met een kuitblessure. Na de rust en met flink wat wissels en een tegenstander die wat gas terug nam kwamen we beter in de wedstrijd. Als je met die stand nog van een wedstrijd mag spreken.. Want na slordig balverlies werd Daan nogmaals gepasseerd en stond het 0-5. Maar met een goede doelpoging van Ad en een schot in het zijnet, twee schoten op doel van Ennio en Eppe er in begon het er wel op te lijken. En HC liet ons wel komen en maakte zich niet al te druk. Het was Ad die de bal van een verdediger ontfutselde en op zijn eigen wijze langs de keeper inschoot. Een snelle counter bracht vlak voor tijd de eindstand op 1-6. Het is niet verwonderlijk dat HC inmiddels bovenaan staat met dit elftal. Dan doe we het als subtopper op 5 nog niet zo belabberd.