Datum

8 december 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Met nog steeds veel geblesseerde spelers naast het veld moesten we proberen om de koploper van onze klasse in toom te houden. We speelden op kunstgras wat voor veel van onze spelers geen voordeel is. We hadden gekozen voor een 4-3-3 opstelling omdat gebleken is dat dit ons toch wel het beste ligt.

De wedstrijd begon erg rustig en de 1e de beste kans was voor SHE. Jeroen wist door de achterhoede te slalommen en zijn schot wist ternauwernood gekeerd te worden. Het leek een gelijk opgaande wedstrijd te worden, maar helaas voor ons, schijn bedriegt. In de 10e minuut verkijkt Jobbe zich op een diepe bal en de spits van Veluwezoom kan vrij eenvoudig de 1-0 maken. Niels heeft de hele wedstrijd de handen vol aan deze speler die uiteindelijk 3x weet te scoren. In de 14e minuut volgt uit een steekbal de 2-0 en in de 23e minuut laat de buitenspeler van Veluwezoom 3 man van ons gewoon stil staan en al kappend en draaiend schiet hij beheerst binnen. In de rust wordt er aangegeven dat we karakter moeten tonen en moeten proberen door snel te scoren nog zien in de wedstrijd te komen. De 1e kans is dan ook voor ons maar helaas het zit niet mee en ook in het verloop van de 2e helft gaan mogelijkheden geen grote kansen of doelpunten opleveren. Naarmate de wedstrijd vordert loopt de stand op naar een dramatisch hoogtepunt. In de laatste 10 minuten krijgen we nog 4 goals om de oren waarna de eindstand komt op 9-0. Een blamage en gelukkig voor ons is het winterstop. Alle geblesseerde spelers kunnen nu weer opgelapt worden waarna we op 2 februari  starten tegen Edesche Boys in Hall.