Voorster doelman houdt als enige de nul tegen Hall

SHE 1 (zon)

5e klasse F

17 februari 2019 14:00

Onbekend

Na een week waarin we veel zieken hadden leek het er tot zaterdag op dat we toch met een redelijk complete selectie af konden reizen naar Voorst. Jeffrey wilde het wel proberen, Rick gaf aan niet helemaal fit te zijn maar wel op de bank te kunnen beginnen en ook Jobbe wilde de wedstrijd tegen Voorst wel meedoen. Helaas voor ons viel het op zondag toch allemaal wat meer tegen. Jeffrey was nog steeds ziek, Frank was ook ziek geworden, Rick was verre van fit en dus was de bezetting erg krap. Het was fantastisch weer en alleen het veld was een drama maar daar hadden beide teams last van.

We wisten dat Voorst revanche wilde nemen van de nederlaag eerder dit seizoen, en zij starten dan ook erg fel met veel druk naar voren. We werden hier een beetje door overrompeld en in de 3e minuut viel de 1-0 al door matig verdedigen aan onze zijde. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen we meer grip op Voorst en creëerden ook enkele mooie kansen maar de keeper van Voorst wist met enkele fantastische reddingen de nul te houden. Een kopbal van Douwe werd uit de kruising getikt, een schot van Douwe wist hij via de lat corner te tikken en een mooie aanval waarbij Niels Birker vrij voor hem kwam ging rakelings naast. 1-0 ruststand dus.

We spraken af om Rick te brengen als het een 20 minuten voor tijd nog steeds 1-0 zou staan maar wat een deceptie voor ons. In de 55e minuut kreeg Niels de bal niet onder controle en de wegspringende bal kwam voor de voeten van de Voorster spits die Jobbe kansloos liet. In de 60e minuut eenzelfde situatie, Jobbe kreeg de bal op het hobbelige veld niet onder controle en ook nu was Voorst er als de kippen bij om de bal binnen te tikken. 3-0 en de wedstrijd zou gespeeld moeten zijn, maar SHE geeft nooit op en ook vanmiddag niet.

We kregen nog kansen en mogelijkheden via Jaimy, Douwe en ook een kopbal van Rick werd werkelijk fantastisch gepareerd door de keeper. Mede dankzij zijn uitstekende wedstrijd hield Voorst de punten in eigen huis en moeten wij de komen de weken zien dat de selectie weer fitter gaat worden.