SHE 1 (zon)

5e klasse F

25 november 2018 14:00

Onbekend

Op deze waterkoude zondagmiddag gingen we de strijd aan met De Hoven. We wisten dat de Hoven personele problemen hadden (de week voorafgaand aan deze wedstrijd konden ze zelfs geen elftal op de been brengen) dus was de tactiek er op afgestemd om ze kapot te spelen door de bal snel rond te spelen en hen te laten lopen. Dit werkte uitermate goed. De hoven bood in het begin goed tegenstand maar naar mate de wedstrijd vorderde kregen wij steeds meer grip op de wedstrijd en ook (kleine) mogelijkheden om een goal te scoren. Toen de 1-0  viel in de 37e minuut door Douwe (na een fantastische pass van Jaimy) was het wachten op de 2e goal die de wedstrijd zou beslissen.

In de 2e helft had De Hoven gewisseld, wat wij al verwacht hadden, en ze hadden de laatste man voorin neergezet en een nieuwe laatste man gebracht. Dit was geen succes voor hen. Binnen 30 seconden had deze speler al geel gekregen voor praten (De Hoven scoorde overigens 5 gele kaarten voor merendeels praten) en kon hij dus eigenlijk weinig meer doen. Ook was de organisatie achterin zoek en na een mooi uitgespeelde aanval scoorde Jaimy de 2-0 in de 50e minuut. In de hierop volgende minuten kregen we 2 levens grote mogelijkheden om  een hoge score te maken, maar de eindpass was helaas te slordig waardoor deze mogelijkheden onbenut bleven. De Hoven was rijp voor de slacht en dit gebeurde dan ook. Wederom Jaimy in de 60e minuut en Douwe in de 63e minuut zetten een comfortabele score neer. Helaas ging doelstelling nummer 2 (de nul houden vandaag)  de mist in door een te makkelijke tegengoal een kwartier voor tijd. Mark scoorde in de 88e  minuut nog de 1-5 wat voor de familie Te winkel altijd lekker is aangezien ze dan op de verjaardagen van de familie in  De Hoven  over voetbal kunnen praten….

Al met al een prachtige overwinning met bij vlagen goed voetbal en dat is iets wat ons erg goed doet.

Volgende week wacht ons de  confrontatie tegen combinatie Ratti/Socii, die nagenoeg gelijk met ons staat dus dat wordt ongetwijfeld ook weer een leuke partij voetbal.