Datum

11 november 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag gingen we naar een oude bekende, namelijk Zelhem. Zelhem stond 1 punt boven ons dus ook tegen deze tegenstander was het weer mogelijk om punten mee te nemen.

We starten niet al te best aan de wedstrijd en hadden moeite om in ons spel te komen, mede door een te slappe warming up. We hielden relatief makkelijk stand en kregen na een minuut of 10 meer grip op de wedstrijd. De kansjes die we kregen werden goed verdedigd door Zelhem. Echter in de 30e minuut  besloot  scheidsrechter Meulenbeek uit Hummelo dat Zelhem wel wat hulp kon gebruiken. Een corner voor Zelhem leverde wel een heel vreemd tafereel op. Na het gebruikelijke duw en trekwerk tussen verdedigers en aanvallers, waarvan er tientallen plaatsvinden elke wedstrijd, trok deze man de rode kaart voor Mark. Iedereen van SHE  voelde zich bestolen en dit uitte zich in de frustrerende woorden van Leon "wat een idioot". Ook hij kreeg gelijk voor deze zware belediging een rode kaart en zo stonden we binnen 1 minuut met 9 man tegen 12.

Peter wisselde snel zijn opstelling en Zelhem wist eigenlijk niet goed wat nu te doen. Helaas voor ons maakte Jobbe iin de 40e minuut een blunder en we kwamen toch nog op 1-0 achter. In de rust spraken we af om in elk geval hard te werken en de schade te beperken, want zolang het 1 doelpunt verschil is kan er eigenlijk van alles gebeuren. Wel zeiden we tegen elkaar dat deze scheidsrechter er alles aan zou doen om Zelhem aan de punten te helpen dus moesten we zorgen om buiten onze 16 meter te blijven om geen penalty  tegen te  krijgen.

De 2e helft was Zelhem duidelijk meer in balbezit maar wij probeerden er wel telkens gevaarlijk uit te komen. Dit lukte zowaar ook in de 67e minuut en deze aanval werd gestopt door een overtreding. Uit de toegekende vrije bal scoorde Jaimy schitterend de 1-1. Wat een opsteker voor ons en we beten ons nog meer vast in de wedstrijd om misschien toch nog een punt mee te nemen. De ontlading bij Zelhem was dan ook groot toen ze in de 77e minuut de 2-1 wisten te scoren. Wij hoopten uiteraard nog steeds op een stuntje en die leek er ook te komen. In de 92e minuut kwam Douwe in de 16 meter bijna in schietpositie maar werd duidelijk onreglementair neergehaald. Uiteraard wuifde de scheidsrechter (als je hem al zo mag noemen) dit weg en uit de tegenaanval scoorde Zelhem de 3-1 .

Voor ons een super frustrerende wedstrijd waar Zelhem overigens niets aan kan doen. Voor ons is het de hoogste tijd om punten te gaan pakken om de doelstelling voor dit jaar (meedraaien in de middenmoot) nog te gaan halen. Dit zal voor zondag a.s. tegen Angerlo Vooruit al een lastige klus worden aangezien zij een echte titelkandidaat zijn.