3 februari 2019 14:00

Onbekend

Terwijl de velden in Hall nog helemaal onder de sneeuw liggen gaan wij toch naar Apeldoorn om de strijd voor de competitie aan te gaan met de nummer 3 op de ranglijst , Alexandria.

Aangezien door het winterse weer van de afgelopen weken waren wij nog niet optimaal voorbereid en ook conditioneel had Peter  zijn twijfels. Door winter sport, ziekte, blessures en andere oorzaken gingen we op pad met 12 verse spelers van het 1e, 1 gespeelde wissel van het 2e (klasse Dennis!!) en ook good old Herwin werd s'morgens nog gebeld en ook hij ging mee. Zodoende konden we in elk geval eventueel moe gestreden spelers en/of geblesseerde spelers vervangen indien nodig.

Het ontzag wat we hadden voor Alexandria bleek best wel een beetje ongegrond want we bleven redelijk eenvoudig meevoetballen, sterker nog op de 1e 10 minuten na waren wij de wat beter voetballende ploeg.

Helaas kwamen we door een dekkingsfoutje op 1-0 achter in de 10e minuut, maar dit werd al vrij snel weer rechtgezet. In de 16e minuut kwam een prima aanval over links via een mooie voorzet bij de 2e paal terecht waar Jeffrey de bal keurig binnen tikte. De ene na de andere corner voor ons trof geen doel en het was wachten op een voorsprong van ons en die kwam er dan ook. In de 26e minuut werd Jaimy middels een steekpass vrij voor de Alexandria keeper gezet en hij schoot de bal beheerst onder de keeper door, 1-2 voor ons.

In de rust werd er afgesproken om te kijken waar de counter mogelijkheden voor ons lagen en om zo zuinig mogelijk met de krachten om te gaan. Helaas voor ons startte Alexandria vol overgave in de 2e helft en we werden een beetje overbluft. De 2-2 viel dan ook al in de 49e minuut. Je zag bij ons de krachten al een beetje afnemen en wisselden Timo (met kramp) voor Rick en beperkten ons tot verdedigen en het vast houden van dit punt

Dit lukte prima en we waren dan ook blij met het behaalde punt, veel meer zat er vandaag niet in voor ons.