Scheidsrechter

Sener, K.

Onbekend

Vandaag gingen op een zeer mooie lente dag naar Klein Dochteren met de bedoeling om ook daar de punten te gaan pakken.

Vooraf werd er wel door Peter te kennen gegeven dat er wel scherp begonnen moet worden aan deze wedstrijd want Klein dochteren staat wel laag op de ranglijst, maar de nederlagen zijn erg klein,  ze hebben  al 6 x gelijk gespeeld en ook de thuiswedstrijd werd maar ternauwernood gewonnen.

Helaas liep het niet zoals we graag wilden zien. We kregen geen enkele grip op de wedstrijd door veel te veel foute passes en toen tot overmaat van ramp Klein Dochteren ook nog de 1-0 maakte in de 30e minuut zag het er somber uit voor ons.

En als we al een keer goed voor de goal kwamen, dan stond de keeper van Klein Dochteren ons in de weg. Hij zorgde er vandaag zeker voor met enkele goede reddingen dat we maar niet in ons spel konden komen. In de rust werd dan ook gezegd dat we het tempo op moesten voeren en dat we nog wel kansen zouden gaan krijgen, maar wat kwamen we bedrogen uit.

In de 47e minuut viel een voorzet achter Daniel tegen de 2e paal, en vervolgens via Daniel's scheenbeen in de goal.

Weg geloof in een goede afloop, de koppies gingen naar beneden en wat we ook probeerden, er lukte vandaag bijna niets. Heel simpele passes gingen in de voeten van de tegenstander of over de achter/zijlijn. De vrije man werd niet gevonden en Klein Dochteren bleef stug verdedigen en gokken op een lange bal die misschien wel goed zou vallen.

En zo geschiedde het dan ook, ze counterden vervolgens zelfs uit naar 3 en 4-0. In de 85e minuut scoorde Steven nog wel de 4-1 maar hierna was het ook over.

Een collectief falen van onze kant en een veel betere beleving bij de tegenstander zorgde voor deze zware nederlaag.

Nu een weekeind vrij en dan de laatste serie van 4 wedstrijden waarin nog hard geknokt moet worden om onze doelstelling te gaan halen.