Kemperman, R.F.Th.M.

Onbekend

Vandaag tegen onze angstgegner, de laatste 24 ontmoetingen niet gewonnen van Socii.

Gaan we nu voor de 1e x sinds lange tijd weer winnen? We hadden er wel een goed gevoel over, een nagenoeg fitte groep die vorige week goed speelde tegen Zutphen.

Vandaag begonnen we ook weer goed aan de wedstrijd en Carl gaf al gelijk zijn visitekaartje af middels enkel goede voorzetten die helaas nog niet tot een doelpunt leidden. In de 10e minuut was het wel raak, uit een mooie pass van Herwin (jawel)  kwam Douwe 1:1 met de altijd sterke Socii keeper, maar hij omspeelde deze fraai en schoof de bal in het lege doel.

Een mooie opsteker voor ons, maar naarmate het duel vorderde kreeg Socii toch wat meer grip op het spel maar tot grote kansen kwam het niet.

In de 30e minuut kreeg Socii de 1e grote kans, een vrije bal randje 16 meter, en die ging er gelijk in.

Dit was voor Socii natuurlijk een mooie opsteker, maar hier bleef het bij.

In de rust werd er afgesproken dat we niet met de statistieken of resultaten in het verleden bezig moesten zijn, als er geen winst in zat, waar het op leek, dan in elk geval niet verliezen en genoegen nemen met een puntje.

Zo gingen het ook in de 2e helft, Socii voetbalde wat beter en kreeg 2x in een 1:1 de kans om op voorsprong  te komen, maar Jobbe was 2x de winnaar van deze duels. En deden wij dan helemaal niets, jawel maar wij  waren te  slordig in de eindpass waardoor mogelijkheden geen kansen werden, wat overigens wel had gekund. En kwamen we er een keer goed door dan vlagde de Socii grensrechter ons terug, (helaas kon de scheidsrechter dit niet zo snel zien).

De prima fluitende scheidsrechter Kemperman had  dan ook geen problemen met dit sportieve duel en na 90 minuten stond een terechte uitslag op het scorebord.

Met een beetje geluk had er meer in gezeten maar we moesten het hier mee doen.

Wel positief is dat we nog steeds de middenmoot aanvoeren, dat we al 23 punten hebben verzameld en dat ook de jeugdspelers telkens goed invallen.