Zungur, B.

Onbekend

Vandaag gingen we op een ongewoon tijdstip de strijd aan tegen FC Zutphen.

Aangezien  wij mee wilden  werken  aan het verzoek van FC  Zutphen  om naar de bok bier dag te gaan, starten we al om 12.00 uur.

In de voorbereiding speelden we ook al tegen Fc Zutphen en dit leverde destijds een 3-0 overwinning op, maar die ging toen  geenszins gemakkelijk, dus trainer Peter waarschuwde vooraf dat we er niet te gemakkelijk over moesten denken.

Nadat we de warming up op een bijveld hadden gedaan, en waar Zutphen de indruk wekte er geen zin in te hebben, besloten we om het 1e kwartier vol gas te geven en zodoende direct een voorsprong proberen te pakken.

Dit lukte heel aardig. We kwamen er geregeld goed door en het geluk en de scherpte ontbrak vandaag.

Ballen van Douwe op de bal, in de rebound net niet door Jaimy, een vrije bal op de lat en zo meerdere mogelijkheden niet benut.

Naarmate de wedstrijd vorderde werden wij slordiger en slordiger en luisterden wij niet naar de opdrachten zoals afgesproken waren  op de training en in de wedstrijdbespreking.

Het gevolg was dat FC Zutphen steeds meer in een goed resultaat ging geloven en toen wij na een domme actie ook nog de 1-0 tegen kregen wisten we al dat moeilijk kon gaan worden.

Nog voor rust werd Niels gewisseld voor Lars Streppel, die overigens  een prima pot speelde, en werd in de rust aangegeven dat we het via de flanken zouden blijven proberen.

Ook dit werd niet echt handig uitgevoerd, maar er kwamen vele kansen, maar de scherpte en geluk  waren niet aanwezig  vandaag.

Toen Fc Zutphen in de 80e minuut de 2-0 maakte leek het gespeeld, maar Dennis scoorde dan eindelijk in de 82e minuut de 2-1.

Zou het dan toch nog goedkomen? Maar nee hoor,  toen helaas  in de 87e minuut uit een counter ook nog de 3-1 viel was het over en uit voor ons.

Deze nederlaag was helemaal aan ons zelf te wijten door een gebrekkig beleving en wedstrijdmentaliteit, die absoluut beter moet willen we wedstrijden winnen.

Volgen de week komt Klein Dochteren op bezoek en dan zullen we weer volle  bak moeten spelen, anders wordt het een heel lastig seizoen.