Samenspel Doet Zegevieren uit Zevenaar - vv SHE

Sponsors

Samenspel Doet Zegevieren uit Zevenaar

SHE 4 (zon)

0 - 2

SDZZ 4 (zon)

Competitie

7e klasse 08

Datum

29 januari 2023 9:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark SHE
Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Samenspel Doet Zegevieren uit Zevenaar, de ongeslagen koploper, is op bezoek. Nu ben ik zelf opgegroeid bij Lichamelijke Ontspanning Na Gedane Arbeid (Longa ’30) dus zo een afkorting als clubnaam spreekt mij wel aan. Wat dacht u trouwens van VV TPO uit Moerdijk; Tussen Puinhopen Opgericht. Of VV Mifano, Mierlo Faalt Nooit. ADO, Alles Door Oefening. DUNO; Door Uithouding Naar Overwinning. In Pijnacker zit OLIVEO; Onze Leus Is Vooruit En Overwinnen. Mijn favoriet. Je kunt er een paar Wel en Wee’s mee vullen. Veel Tot ons Plezier en Tot Ons Genoegen clubs. Laten we dat ook niet vergeten, we voetballen omdat we het leuk vinden. Toch? En veel die beginnen met RK. Protestanten voetballen minder of zijn bescheidener met evangelisatie?

Oh ja, het wedstrijd verslag.

Een team met vooral een sterke verdediging en een uitstekende nummer 10 die veel druk weet te zetten op onze achterhoede. Niettemin weten we goed stand te houden en de verschillende kansen die ze hebben te keren. Echter vlak voor tijd verslikt Appie zich in een aankomende bal. Die hobbelt over het veld en hij schopt er onderdoor. De tegenspeler weet erbij te komen en schiet de 0-1 binnen. Dat is jammer.

Na de rust op jacht naar de gelijkmaker. Herwin heeft een mooie lob die nét niet over de keeper gaat. Jurriën breekt door maar wordt onderuit gehaald. De vrije trap tikt de keeper maar net over de lat. Bij een snelle aanval opgezet door Willian, Herwin en Ad verdwijnt de bal in de kluts voor de goal en keeper pikt hem er uit. Maar ook aan onze kant gaat het maar net goed. De maker van het doelpunt loopt als het ware door onze verdediging maar zijn zwakke schot wordt gepakt door keeper Wilco E. Dinand raakt bij een volgende aanval een speler en de vrije trap op de 16 gaat gaat vlak naast. We hebben enkele veelbelovende counters. Een voorzet van Herwin gaat er via Jurriën en Eppe bijna in. Maar dat telt niet. Een steekbal van Ad op Jurrien die de keeper passeert maar de balans niet meer heeft om te scoren. Wilco heeft nog een sterke redding maar niet veel later wordt het dan toch 0-2. Wel verloren van de koploper maar we stonden goed en het was een leuke pot.

Tot Ons Plezier  😉

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!