Admiraal Helfrichlaan 99
6952GD
DIEREN
tel. 0313-427938

Een elftal op de tweede plek met veel grote fysieke voetballers. Zelfs Ad, toch geen klein menneke, had het er moeilijk mee. Jonge keeper Milan keepte de eerste helft en was al snel kansloos bij een kopbal die door de vrijstaande lange spits hard werd ingekopt. Maar niet getreurd en de kop in de wind. We kwamen meer en meer in de wedstrijd en bij een aanval via links was het raak. Frank passeerde een tegenstander en paste naar de doorgelopen Timo. Die wist Ad  te vinden in de 16 en op zijn beurt verlengde hij de bal naar rechts op Bloem die beheerst met een boogballetje de keeper passeerde. Lange tijd hielden we het achterin droog bij de 1-1 stand ondanks de Dierense druk. Een afstandsschot en een bal die we na een corner niet weg kregen en die in doel gefrommeld raakte bracht de ruststand op 3-1. Beide elftallen hadden na de rust 3 wissels in het veld, bij de thuisclub pakte dat echter niet zo goed uit. En bij ons dus wel. Vrijwel vanaf het begin kantelde de wedstrijd en wisten we de druk op te voeren. Verschillende aanvallen werden ingeleid en na een assist van Wilco L was het Herwin die de “Anschlusstreffer” maakte met een laag schot in de korte hoek. Aan onze kant had Daan, die de tweede helft keepte, enkele prachtige reddingen. En generaal Appie organiseerde de verdediging en het weer uitspelen om op de gelijkmaker te jagen. Een kwartiertje voor het eind waren we succesvol. Een vrije trap viel in het drukke doelgebied, Dieren kreeg de bal niet weg en het was wederom Bloem die de bal intikte. Het was een verdiende 3-3. Nu was het in ieder geval zaak de boel achter dicht te houden en wellicht van een counter te profiteren. Ennio, weer terug van een Turkse stage, had zich al leeg gelopen op links waar hij vaak hard geblokt werd door de linksback. En op links had Eppe een te snelle back bij zich maar wist enkele keren de bal terug te kaatsen naar het centrum van onze aanvallen. Tweede helft spits Frank M kwam er moeilijk door. Had nog kans met een bijna volley maar die bal dwaalde af. Intussen kon de scheids er geen genoeg van krijgen. Het duurde maar en duurde maar dat zelfs langs de lijn geopperd werd dat de derde helft op het veld begonnen was. Na zeker een kwartier te lang doorspelen zag ook de scheids in dat de thuisploeg echt niet meer ging scoren vandaag.