Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

De aanvoerder van Veluwezoom stond in Halle op het voetbalveld te wachten op zijn elftal, maar we begonnen toch maar zonder hem. Hij haakte in de tweede helft aan. Vanwege blessures en Sinterklaaspartijen was hun elftal aangevuld met drie A-junioren. We begonnen lekker met al snel een kans voor Ad. Zijn laag geplaatste bal ging echter net naast. Na een aanval van de tegenstander wisten we op de counter wederom een kans te creëren. Een pass van Wilfred bereikte Ad en zijn schot werd net door de keeper over getikt. De corner kwam in de mêlee voor de keeper, Alfred schiet tegen de keeper op en Ad weet in te tikken. Het is 1-0.  En niet veel later weet de keeper weer de bal te pakken op een schot van Ad. De snelste A-junior maakt het onze verdediging steeds moeilijker met zijn snelheid en handige dribbel. Een nog aangeraakt schot valt bijna in de goal maar Jurrien tikt hem als een volleyballer over de lat en we krijgen de penalty tegen. Daniel weet de gelijkmaker echter met een prima redding te voorkomen. Dat geeft moed en we krijgen weer kansen. Na een goede aanval op links schiet Alfred net naast en vervolgens is het Ennio die Herwin aanspeelt die net niet uit komt met zijn passen en over schiet. Een door Alfred genomen vrije trap kon er zomaar door Wilco L ingelopen worden maar de keeper weet naast te tikken . Op de corner kopt Ad de bal net over. Na rust lopen de gemoederen vooral bij de Veluwezoom leider hoog op bij vermeend aangedaan onrecht door de scheids. Het blijkt dat een van de drie junioren zijn zoon is. En ze maken het onze verdediging knap moeilijk. Na twee gegeven penalty’s staan we wel 2-1 voor maar het kraakt. Na bal verlies op het middenveld dribbelt de rapste door onze verdediging heen en scoort de gelijkmaker. Laten we eigenlijk twee punten liggen.