6891DM
ROZENDAAL
tel. 026-3647289

21 mei 2023 Veluwezoom 3 – SHE 4 5 – 3

De laatste wedstrijd van het seizoen in Velp. Met lekker weer en het zonnetje warmde de kunststof grasmat snel op. Een leuke ploeg om tegen te spelen en het spel ging over en weer met voor beide ploegen wat kansjes. Veluwezoom was het eerst succesvol, een aanvaller verschalkte Daan met een lobje. Op zoek naar de gelijkmaker was het Wilco die met een voorzet Ad voor de goal wist te vinden. In de kluts was Frank er snel bij om de bal op te pikken en met een geplaatst schot de gelijkmaker op het bord te krijgen. Alhoewel we niet veel later op 2-1 achter kwamen bleven we de aanval zoeken. Op links had Wilco pech met een te lage lob die anders de ver uitstaande keeper had gepasseerd. En bij een volgende aanval negeerde hij de vrijstaande Ad en zag zijn eigen schot op doel geblokt door de doelman. Op het inmiddels flink opgewarmde veld deed de rollende bal soms rare dingen, afremmen en soms versnellen. Daan verkeek zich op zo’n bal en Veluwezoom wist de 3-1 te maken. Op weg naar de aansluiting passeert Frank op links twee tegenspelers in de zestien en speelt af naar Fred die vrij voor de keeper staat. Fred schiet in de hoek maar de keeper weet nog net zijn inzet te keren. Vlak voor rust is het alsnog Ad die de 3-2 weet te maken. Na rust weet Veluwezoom uit te lopen naar 5-2. Gelegenheidsspeler Jeroen weet met een boogballetje de eindstand op 5-3 te brengen. Een paar geluksgoals voor de thuisploeg en teveel kansen gemist aan onze kant. Een gelijkspel had meer recht gedaan aan de verhoudingen.

Uiteindelijk toch wel een leuke poule waar we dit seizoen inzaten. En met een vijfde plaats en een positief doelsaldo deden we leuk mee. Op naar volgend seizoen!