6842BV
ARNHEM
tel. 026-3514804

We zouden met 15 gaan maar dat bleken er 13 en uiteindelijk 12.

Maar wat een dramatisch begin, en echt niet iedereen was bij het overigens gezellige Oktoberfeest de dag ervoor geweest. Binnen 12 minuten stonden we met 3-0 achter! Slordig en slapend achterin. Maar we herpakken ons en vooral Jurriën sleurt ons er door. En wordt beloond met een heerlijk doelpunt, hij lepelt de bal over de keeper na een mooie pass van Wilco. En niet veel later kopt hij de 3-2 er in op een vrije trap van Willian. Frank krijgt nog de kans na een assist van Jurriën maar ziet zijn schot gekeerd door een voet van de keeper. Helaas moet Jurriën er uit met een kuitblessure en wordt vervangen door Timo. Vlak voor rust schiet Ennio nog een bal tegen de keeper aan in plaats van er langs en haalt een speler nog een bal van de lijn. De gelijkmaker was er bijna voor rust.

De donderpreek van Mark in de rust vanwege ons slappe begin in de eerste helft was tegen dovemans oren want ook in de tweede helft kregen we binnen een kwartier weer drie goals om de oren. Ongelooflijk wat een voorstelling. Daarna begonnen we pas weer te voetballen. Nu was het Willian die de volgende tegentreffer maakte. Geholpen door de keeper die zijn half geraakte schot zelf mee over de doellijn hielp. Maar ook zo een telt mee. En na een corner floot de scheidsrechter voor een penalty voor ons wegens duwen door de tegenstander. Maar het was Frank die een handtastelijke verdediger wegduwde die op zijn beurt tegen Timo aanviel. En dat zag de scheids als duwen. Willian schoot onberispelijk in en zo was ook de tweede helft een onnodig 3-2 verlies. Maar of we er iets van geleerd hebben..?

Oh ja, omdat ook Wilco halverwege uitviel met een hamstring klacht waren we toch met 12 uiteindelijk.