Sponsors

Wederopstanding

SHE 4 (zon)

5 - 1

Vorden 5 (zon)

Competitie

7e klasse 15

Datum

18 april 2022 9:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark SHE
Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Na twee achtereenvolgende zeges komt Vorden deze tweede paasdag op bezoek. Geen hoogvlieger maar je weet maar nooit welke gastspelers van andere (hogere) elftallen ingevlogen worden. Zo was uw scribent gisteren nog gastspeler waarbij de tegenstander heel hard rennende jongetjes van 15 tot 18 jaar in het veld had gezet. Het moet niet gekker worden, dat is toch competitievervalsing!

Maar Vorden kwam met vooral de eigen elftalspelers en al vlot hadden en hielden we het initiatief en golfde de ene over de andere aanval door het 16-metergebied van Vorden. Na eerdere doelpogingen werd de 1-0 ingezet door een pass van Appie op Ad die de oplopende Willian bediende die de bal hard in het net loeide. Dit smaakte naar meer en verschillende kansen deden zich voor terwijl Vorden spaarzaam voor ons doel wist te komen. Na een slordige terugspeelbal van Frank moest Wilco E zijn kilo’s inzetten om een rappe Vorden aanvaller voor te zijn. De vrije trap was niet verdiend gekregen voor deze onschuldige schouderduw. Gelukkig ging die ruim langs de muur maar kwam in het gedrang voor Daniël die hem net niet te pakken kreeg. Een Vordense voet kwam er wel tussen en het was 1-1. Herwin was intussen al uitgevallen met een hamstring blessure, na Fred en Erwin al de derde die het overkomt en we dus weken zullen moeten missen.

Na de rust en met enkele wissels pakten we de draad weer op. En de 2-1 diende zich snel aan. Een schot van Willian werd net voldoende getoucheerd door Jurrien om de keeper te passeren. Maar toen was het tijd voor de wederopstanding van Ad de goaltjesdief. Na al een tijdje droog te hebben staan ging hij nu echt los en maakte zijn hattrick. De Vordense defensie had de tong al op de schoenen hangen en vooral in het samenspel met Jurrien en Willian werd veelal op de counter de defensie en de keeper weggespeeld. Jurrien was er een paar weken uit geweest en miste enkele goede kansen anders was de uitslag veel hoger uitgevallen dan de 5-1 die er bij het laatste fluitsignaal in het boekje van de scheidsrechter stond.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!