Sponsors

In balans naar een driepunter

SHE 4 (zon)

6 - 0

De Hoven 4 (zon)

Competitie

7e klasse 15

Datum

10 april 2022 9:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark SHE
Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Met een dunne selectie maar mét super sub Nick Zweverink stonden we in de wei tegen de Hoven. Ze staan maar één puntje achter ons en uit hadden we maar heel krap kunnen winnen met 3-4.

Maar het weer en de goden waren met ons en al na 5 minuten wist Ennio met een wat mislukte voorzet verdediging en keeper te verschalken want de bal rolde wat verdwaald in de verre hoek.

De Hoven kwam ook dankzij ons vroege storen niet aan opbouw toe. Een voorzet van Alfred belandde in een scrum voor de keeper en weer was het Ennio die met een schot de keeper verraste. Die had de bal niet klem en tussen zijn benen door was de 2-0 een feit.

En zo wisselden verschillende aanvallen zich af en had onze keeper Wilco en rustig op een enkele terugspeelbal na. Frank wist een slecht genomen uittrap van de Hoven keeper net buiten de zestien op de borst op te vangen, te controleren en met een strak schot de 3-0 te maken. En even kreeg hij net te weinig tijd om een voorzet van Ad onder controle te krijgen en schoot in de haast over. In een van de spaarzame counters kreeg Erwin in de achtervolging een hamstring blessure en hij werd vervangen door Nick. Zo lijken we na Fred ook Erwin langere tijd te moeten missen..

Na de thee met Eppe en Timo verder. Laatstgenoemde had er wel zin in en draafde lustig door Hovens verdediging heen. Wist daar een bal af te pakken, Ad stond vrij maar Timo wilde zelf graag scoren maar schoot tegen de keeper op. Nog wat weinig wedstrijd in de benen..?  Niet veel later weer balverlies, Ad pikte de bal op en hij speelde wél af naar de vrij lopende Timo die het keurig afmaakte, 4-0. Niet alle Hoven spelers vonden het leuk en mekkerden op elkaar en ook wel op de scheidsrechter. Een sliding van de hardwerkende Nick op de bal en de valpartij daarna beviel een Hoven speler niet en die maakte een slaande beweging naar Nick. De daaropvolgende gele kaart beviel hem ook niet en beet in het weglopen de scheidsrechter ‘galbak’ toe. Niet handig maar ook weer niet heul erg, de gegeven rode kaart was niet in de geest van de wedstrijd. Toch douchen.

De op rechtsbuiten spelende Eppe kreeg daar voldoende tijd om zijn rustige spel te spelen en met uitgekiende balletjes medespelers in scoringspositie te brengen. Helaas wisten onder andere Appie en Ad deze kansen niet te verzilveren. Het was Wilfred die met een lage voorzet die iedereen over het hoofd zag tot zijn eigen verrassing de 5-0 te maken. Later kwam Timo alleen voor de keeper maar vergat wederom af te geven en schoot tegen de keeper op. Ook een kans na een steekpas van de voor Ad ingevallen Frank wist hij niet te verzilveren. Maar na een pass van Eppe op Willian die naar Timo doorspeelde wist hij met een mooi boogbal zijn tweede en onze 6-0 te maken.

Dus drie voor en drie na de rust dat is een mooie driepunter in balans behaald.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!