Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Vanaf het eerste fluitsignaal ging het er gelijk op waren er over en weer kansen. Helaas kregen we bij een aanval aan onze kant de bal maar niet weg en in de kluts ging die er in en stonden we al vroeg in de wedstrijd achter. Gelukkig wist Ad vrij snel de gelijkmaker te scoren. Op aangeven van Willian volleyde hij de bal de goal in. Het bezoek uit Laren ging nu wel meer druk zetten. In een te korte terugspeelbal van Alfred verslikt Dinand zich, de bal werd hem ontfutseld en Daan werd door de rappe linksbuiten gepasseerd en het stond 1-2. We bleven gelukkig georganiseerd spelen na deze tegenslag en met name Alfred en Ennio sleurden er aan. Ad kreeg een goede kans maar zag de keeper de weg naar de gelijkmaker versperren. De helemaal vrijstaande Frank was een betere optie geweest. Dezelfde Frank zag niet veel later zijn kopbal net over gaan. En ook een kopbal van Ad haalde het net niet. De veelvuldig op links opkomende Ennio creëerde kansen. Zelf kwam hij op een steekpas van Frank voorbij de keeper maar raakte uit balans en wist niet te scoren in het lege doel. In de tweede helft bleven de kansen komen. Het was al bijna blessuretijd, op een voorzet van Berry schoot de opkomende Willian net naast de kruising. We voelden dat het er in zat. Een volgende voorzet van Berry raakte Ad met de schouder, de bal kwam voor de voeten van Willian en die ramde de bal er in. Het was weer gelijk! Fluit maar af scheids! Echter op de laatste counter verslikt de achterhoede zich in een voorzet, bal komt per ongeluk bij een Witkamper en de onverdiende 2-3 zit er in. Welk een deceptie. Een herhaling van de uitwedstrijd een half jaar geleden. Toen stonden we vlak voor tijd 3-3 en in de laatste paar minuten gingen we toch nog met 5-4 het schip in.