Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Met het gevoel dat we uit toch wel van een punt bestolen waren en met geleende spelers van 3 ontvingen we Brummen thuis. Niet echt onze ‘lievelings’ tegenstander zou weer blijken. Het begin was ook nogal geanimeerd zullen we maar zeggen. Het gezuig en gezeik van vooral aanvoerder en keeper was echt vervelend en ontregelend en de scheidrechter stuurde op enig moment een van de veldspelers tien minuten naar de bank na een zoveelste opmerking over de leiding. Dan denk je het zijn volwassen mannen die op zondag voor hun plezier een potje voetballen… zouden ze zich thuis ook zo gedragen?

Niet dat iedereen van SHE nu zo braaf is maar dit was wel van een andere orde. Na een corner raakte Erwin bij het uitverdedigen de bal verkeerd en tot zijn ontzetting passeerde hij daarmee Daniël en stonden we 0-1 achter. Na zo een tegenvaller kun je de kluts kwijtraken en tegen jezelf gaan voetballen en dat gebeurde ook wel. Een terugspeelbal op de keeper gaf een vrije schop voor ons in de 16 en zorgde nogal voor de nodige hectiek bij Brummen, ze gingen verbaal weer helemaal los. Helaas ging de vrije schop in de muur en konden we er niet van profiteren. We kwamen we weer in de wedstrijd. Ennio stond na een voorzet van Ad vrij voor de keeper maar schoot hoog over. Even later gaf Ennio een steekbal op Ad die op zijn eigen wijze kapte en draaide maar net naast schoot.

Ook na de rust bleven we goed voorwaarts voetballen maar de gelijkmaker wilde maar niet komen. We zagen het zicht op de subtop al vertroebelen. Brummen stuntelde en zuchtte maar wist met een counter toch te scoren en onze achterstand te vergroten. In zo een wedstrijd laten we teveel wisselende gezichten zien. Ook omdat we dan net teveel dragende voorwaartse spelers missen. We knokten ons wel terug in de wedstrijd maar missen net het laatste zetje om het af te ronden. Met het spel dat Brummen laat zien is het eigenlijk een gotspe dat ze in de top 4 staan, maar dat moeten we dan ook vooral onszelf aanrekenen. Een beetje meer voetbalmoraal (aanwezigheid), rust in het spel en aandacht voor de opbouw en dan is plaats 4 veilig.