De Elzelaan 3
7241RX
LOCHEM
tel. 0573-252566

De vorige avond waren we te gast bij René van Wessel voor de veteranen pizza avond. Het was reuze gezellig en lekker, René en Marlien nog dank voor jullie gastvrijheid. Zaten de pizza’s en biefstukken ons nog in de benen op zondagochtend? Of toch dat laatste biertje.. De eerste 20 minuten ging het rap. Dino verloor ongelukkig de bal en met een laag schot was Daan het haasje. Even later een hard schot dat Daan wel keerde maar in de rebound ging ie er toch in. En na een voorzet werd de bal mooi ingekopt en stonden we zomaar 3-0 achter! Echter de laatste 20 minuten van de eerste helft raakten we beter georganiseerd, werd er meer vrijgelopen en sloot het middenveld aan. En de kansen waren er, kopbal van Jur op de lat en even later een schot van hem over de keeper bijna in de lange hoek. Een mooi hard schot van Dino werd maar ternauwernood gekeerd. Een schot van Frank B in het zijnet en na corners wisten we in de scrum de bal er maar niet in te krijgen. Herwin vR wist op rechts vaak de achterlijn te halen en zijn voorzetten brachten wel extra dreiging maar geen doelpunten. Na rust wederom onhandig balverlies bij ons achterin en een snelle spits maakte 4-0. We bleven gelukkig goed spelen, waren de betere ploeg en er waren verschillende kansen. Na weer een voorzet van Herwin was het onze Italiaanse links-buiten Ennio die de bal er als het waren inliep en was de hatelijk 0 er af. Ennio miste later nog een mooie kans en Jur’s harde schot ging net voorlangs. Ook op een mooie voorzet van Ennio wisten we niet te scoren. En als we de balans opmaken; eerste 20 minuten niet wakker, grotendeels het betere spel en de kansen gemist. Tsja, daar krijg je geen punten voor.

Volgende week de streekderby, Brummen thuis. Dan de gestolen punten van de uitwedstrijd revancheren.