Sponsors

Keepertje keepertje… wat doe je nu?

Voorst 4 (zon)

5 - 3

SHE 4 (zon)

Competitie

7e klasse 15

Datum

24 april 2022 10:00

Scheidsrechter

J.H. de Boer

Accommodatie

Sportpark De Forst (Voorst)
Beelelaan 1
7383BH
VOORST GEM VOORST
tel. 0575-502468

Misschien kent u bovenstaand commentaar van Hugo Walker nog wel. Ik weet niet meer in welke wedstrijd maar u mag het antwoord inzenden. Maar het was wel van toepassing op onze Wilco in het eerste kwartier van de wedstrijd.

Met gastspelers Nick en Jordi hadden we precies 11 spelers tegen Voorst 4 die hun eigen selectie hadden aangevuld met vier spelers uit het eerste elftal. Snel kwamen we onder druk en verschillende Voorster aanvallen maakte het onze verdediging moeilijk. Een aangeraakt schot dwarrelde richting goal en Wilco meende te horen ‘gaat over!’. Niet dus en hij had hem kunnen hebben. Later kreeg Dinand het advies naar de opticien te gaan. En niet veel later speelt onze keeper een bal direct in de voeten van een Voorster aanvaller, twee keer tikken en de 2-0 zat er in. Tsja SHE 4, wat doe je nu? Dan bekruipt je ineens het gevoel dat je er met grote cijfers in gaat. Niettemin wisten we weer in het spel te komen én in het Voorster 16-metergebied. Een korte corner van Alfred naar Ennio en via nog iemand naar Jordi die keurig de 2-1 kon intikken. En bij een van de volgende aanvallen bracht Jurrien de bal van links voor waar Frank met een leep balletje langs de keeper in de lange hoek de 2-2 wist te maken. Kon het na de rust toch nog een echte wedstrijd worden.

Maar we konden de slingers nog niet ophangen. Een vrije trap na een wel heel lichte overtreding van Willian werd prachtig ingeschoten en konden we weer op jacht naar de gelijkmaker. En die kwam redelijk snel. Ingeleid door een prachtige pass van Nick over de diagonaal op Jordi en Ennio. Jordi wist de verdedigers te hinderen en dat gaf Ennio de kans om met laag schot de keeper te passeren. Maar Voorst zette weer druk en bij ons begon het gemis aan wissels zich te wreken, de vermoeidheid nam bij deze en gene wel toe. Wellicht had dat ermee te maken dat Berry bij een corner de bal in eigen doel schoot. Jammer, maar kan gebeuren. Om nog een gelijkmaker te forceren gingen we meer naar voren spelen en meer storen. Op een counter van Voorst wisten Berry en Wilco de eerste doelpoging te keren maar ging ie er de tweede keer er toch in.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!