Datum

20 september 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Op deze prachtige kermiszondag zonder kermis stond onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Ruim zes maanden na de laatste competitie wedstrijd van het vorige seizoen waren we er ook wel weer aan toe. Al in de zomermaanden waren verschillende veteranen al weer met trainen begonnen en de donderdagavond was telkens goedgevuld. Met vijf reserve spelers begonnen we en konden al snel het initiatief nemen. Na een tiental minuten kreeg Frank op links de bal van Ad, hij omzeilde handig twee regenstanders en passeerde de keeper met een mooie boogbal in de lange hoek. Woorden schieten uw reporter tekort om de schoonheid van dit doelpunt te beschrijven. Vanwege het afgelasten van het vogelschieten zou hij met zulk een fraaie openingstreffer van het seizoen eigenlijk weer koning van de oude vogel gekroond moeten worden. Maar we gingen toch door..

We wisten verschillende aanvallen op te zetten waar kansen uit voortkwamen. Appie had nog een fraaie kopbal die de lat raakte en Frank had nog een kans, maar mogelijk nog bedwelmd door de roes van die fabuleuze eerste goal schoof hij de bal net naast het doel. Na een pass van Jurrien wordt Fred op de 16 meter neergehaald. De penalty die daarop volgde benutte Jurrien onberispelijk en met 2-0 gingen we de rust in waarbij de thee op het veld geserveerd werd.

Ook na de rust kwamen we niet in de problemen. De 3-0 was voor Hermen die met een strak en laag schot van afstand de keeper passeerde. Daarna was het wederom Jurrien die nu met een schuiver scoorde. ZVV bracht na een vermeend hands met een penalty de stand op 4-1, maar verder kwamen ze er niet meer aan te pas. De eindstand van 6-1 werd bereikt door Herwin en Ronald die met harde lage schoten de keeper van rechts verschalkten. Een mooi begin van het seizoen.