SC Rheden (zon)

Groep 3 28

8 september 2020 20:00

Onbekend

De 2e beker wedstrijd hadden we op ons verzoek verplaatst van de zondag naar de dinsdagavond, omdat er een 4 tal jongens op zondag nog op Terschelling verbleven. Gelukkig wilde Rheden wel meewerken aan het verzetten van de wedstrijd en zodoende volgde op dinsdagavond om 20.00 uur de aftrap. Jaimy wist ons 1 minuut over 8 al op voorsprong te schieten en dat was natuurlijk een mooie opsteker voor ons, vervolgens kregen we het een kwartier erg moeilijk waarin Rheden ook de verdiende gelijkmaker scoorde (4e minuut) en op voorsprong kwam in de 7e minuut. Langzaam maar zeker kwamen wij ook meer aan voetballen toe en ontspon zich een erg mooi duel. De ruststand bleef 1-2 en we waren dan ook erg tevreden over het vertoonde spel. Direct na rust werd het 1-3 en leek de wedstrijd beslist, maar SHE geeft niet op en knokt zich via goals van Jeffrey (52e minuut) en opnieuw Jaimy (57e minuut) mooi terug in de wedstrijd. Helaas voor ons gaf de scheidsrechter in de 65e minuut een (terechte) penalty door een ongelukkige handsbal en zo werd het in de 65e minuut 3-4 voor Rheden. We kregen nog wel enkele mogelijkheden op de gelijkmaker maar helaas bleef het bij 3-4. Een goede partij voetbal en ook een redelijk goed resultaat tegen een 2 klassen hoger spelende vereniging.