SHE 1

Mannen, 1, 5e klasse D

6 mei 2018 14:00

Onbekend

Vanmiddag gingen we op bezoek bij SDOO, helaas voor ons op kunstgras en dat terwijl de buiten temperatuur zo'n  28 graden aangaf. We hadden de 1e wedstrijd geflatteerd gewonnen met 9-1 en toen was SDOO verre van compleet en nu was het net andersom. Wij misten een hele reeks spelers, Carl, Timo, Daan, Rick, en Leon ( het ziet er niet naar uit dat dit spoedig beter wordt………) Desondanks gingen we wel voor de 3 punten, en we besloten om dit vanuit een gesloten verdediging te gaan doen.

SDOO viel meer aan dan ons, maar creëerde geen grote kansen en die kansen die ze kregen waren een prooi voor de prima keepende Jobbe. Wij creëerden ook niet veel kansen, dus lange tijd leek het er  op dat we met 0-0 zouden gaan rusten.  Echter in de 44e minuut wist SDOO toch toe te slaan en zo gingen we met 1-0 achter de rust in.

In de 2e helft wisten we wel wat meer naar voren te spelen, maar tot grote kansen leidde dit niet.

Toen SDOO dan ook de 2-0 maakte in de 55e minuut was het eigenlijk al wel gespeeld en dat SDOO nog een derde treffer maakte was puur voor de statistieken. Al met al een verdiende nederlaag tegen een ploeg die net iets gretiger was dan wij.

Voor ons nog 4 wedstrijden te gaan en dan zit een heel erg lang seizoen erop. Verrassend genoeg treffen we donderdag as Angerlo voor de 1e keer terwijl we dan toch al op 10 mei zitten, en het Hemelvaartsdag is..

Wat een slechte competitie indeling van de KNVB dit jaar.

Wel een erg goede scheidsrechter vandaag en ook een super actie van de spelers van SDOO die ons nog een biertje voor bewezen diensten aanbood. Dit werd erg gewaardeerd door SHE!!