SHE 1

Mannen, 1, 5e klasse D

28 januari 2018 14:00

Onbekend

Na een lange winterstop moesten we vandaag wederom tegen een Arnhemse tegenstander.

Dit maal Elsweide, een voor ons onbekende tegenstander, maar wat wel bekend was dat het een tegenstander was die pas 8 wedstrijden gespeeld had en daarin allemaal kleine nederlagen had geleden en pas 1 overwinning (5-2 thuis tegen Voorst). Wijzelf hadden de laatste weken bijna niets kunnen doen qua trainingen en wedstrijden en ook misten we Carl, Timo, Rick en Leon dus we moesten deze tegenstander niet onderschatten.

We probeerden op een zacht veld met veel wind over de grond te spelen maar geen enkele pass ging goed waardoor we steeds achter de feiten aan liepen. Elsweide raakte de lat en de paal en mistte enkele grote kansen en wij zetten hier niets tegenover. Het was dan ook dik verdiend dat de gastheren in de 25e minuut de 1-0 maakten. Tot overmaat van ramp maakten ze kort voor rust ook nog de 2-0 en wij hadden nog geen kans gecreëerd. In de rust werd er afgesproken om de 2e helft fel te starten en zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te forceren zodat we nog een kansje zouden hebben. Dit lukte heel aardig. Het 1e kwartier voetbalden we weer een beetje en kregen zowaar enkele kansjes maar best was het allemaal niet. Toen we in de 60e minuut een penalty tegen kregen uit een goede counter van Elsweide was de wedstrijd beslist. Dat Elsweide vervolgens nog uitliep naar 6-0 was wel wat geflatteerd maar zeker niet onverdiend.

Deze nederlaag kwam hard aan, maar iedereen was het er wel over eens dat we veel en veel beter kunnen. Ook naar onze trouwe toeschouwers is een wedstrijd als deze niet te verkopen dus we zullen deze wek weer hard gaan werken aan het verbeteren van het voetbal.