Mannen, 1, 5e klasse D

28 april 2018 18:30

Onbekend

Het is zaterdagavond 18.30 uur en we starten dus op een ongewoon tijdstip de inhaalwedstrijd tegen De Paasberg.

De wedstrijd is verzet ivm Hallse festiviteiten op zondag en gelukkig wou De Paasberg meewerken. De 1e de beste kans was al in de 1e minuut voor DP maar Jobbe redde bekwaam. Na een kwartier spelen wisten wij wel te scoren doordat Daan goed voor kopte op Douwe die vervolgens met het hoofd wist te scoren. 1-0 en een mooie opsteker. De wedstrijd ging aardig gelijk op zonder noemenswaardige kansen maar plotseling dook DP vrij voor Jobbe op en maakte in de 26e minuut de 1-1. Wij waren even van slag en DP profiteerde vrijwel meteen, 1-2  na een goede voorzet werd de bal bij de 2e paal binnengekopt.

Na de rust begon het zoals we geëindigd waren, veelal SHE in de aanval, maar geen grote kansen en DP counterde gevaarlijk. Uit 1 van deze counters wisten ze in de 63e minuut de 1-3 te maken en de wedstrijd leek beslist, maar Marco scoorde in de 74e minuut nogmaals voor ons en het werd nog spannend.

We creëerden wel kansen maar geen goals. En als we echt gevaarlijk werden dan wist de grensrechter heel slim te vlaggen, en de scheidsrechter nam elk vlagsignaal over……….

Dit leidde tot erg veel frustratie bij ons, wat ons voetbal niet ten goede kwam.

In de allerlaatste minuut wist DP nogmaals door te breken en scoorde de 2-4 waarmee direct het einde kwam aan deze wedstrijd. Wederom een nipt verlies waar misschien een gelijkspel meer op zijn plaats zou zijn geweest.