SHE 1

Mannen, 1, 5e klasse D

10 mei 2018 14:00

Onbekend

Vandaag op hemelvaart dag ging de reis naar Angerlo, een ploeg die op de 2e plaats staat en die we nu pas voor de 1e keer treffen. Indien Angerlo zou winnen van ons dan hadden ze de 2e periode binnen, maar wij geven niets cadeau en zo ook vandaag niet.

Ondanks de nog steeds 6 afwezigen konden we toch nog weg  gaan met 14 personen want vanuit het 2e waren Cas en Jordy bereid om mee te gaan, klasse mannen!

De wedstrijd begon gelijk fel maar dit keer waren wij het die een schitterende goal maakte. Frank kreeg de bal randje 16 meter, en wist in de 8e minuut de bal in de bovenhoek te mikken. Dit viel Angerlo erg rauw op het dak, maar de aanvallen werden heviger en helaas in de 16e minuut kwam de verdiende gelijkmaker. Angerlo bleef jacht maken op de voorsprong en die kregen ze dan ook in de 30e minuut. Wederom bleek dat we niet kansloos waren en in de 2e helft trokken we de wedstrijd langzaam maar zeker naar ons toe. Het was dan ook een fikse domper dat de 3-1 viel ipv de 2-2. Toen Steven echter de 3-2 maakte leek er nog van alles mogelijk maar een minuut viel de beslissing door een prachtig doelpunt van Angerlo en gaven wij ons gewonnen.

Zoals zo vaak deze competitie geen punten, wel veel geleerd. Zo zien wij het dan ook dat dit een leerjaar is voor ons en daar moeten we dan volgend seizoen de vruchten van plukken.