Geflatteerde nederlaag dus weer geen punten

3 december 2017 14:00

Onbekend

Vandaag wederom een tegenstander uit de bovenste regionen nl RVW uit Renkum.

RVW staat gedeeld 1e  dus het zou weer een zware kuif worden om de punten thuis te houden. We startten een kwartiertje later aangezien de trainer van RVW met alle materialen in het iets verder op gelegen Halle stond…Het veld was bijzonder zwaar en hobbelig maar daar hebben beide ploegen last van dus hoeft geen excuus te zijn.

De wedstrijd begon meteen lekker fel met 2 ploegen die vol de aanval zochten. Je kon al vrij snel zien dat er enkele vaardige spelers bij RVW liepen, met name op het middenveld hadden we de handen vol hieraan. Helaas hadden we vandaag wederom de pech dat er een scheidsrechter aangewezen was die het tempo niet bij kon houden en in de 6e minuut gaf hij geheel ten onrechte een vrije bal op de rand van de 16 meter tegen SHE. Mark wist de bal niet klem te krijgen en de terugspringende bal werd makkelijk binnen getikt 0-1 en een fikse domper wederom voor ons.

Naar mate de wedstrijd vorderde kregen we meer grip en er ontstond een leuk duel tussen 2 ploegen die niets voor elkaar onderdeden. Er kwamen kansen/mogelijkheden aan beide kanten die niet benut werden dus  de rust werd dan ook bereikt met  een 0-1 stand.

In de rust eigenlijk het zelfde verhaal als de laatste weken. Ga door zoals je nu bezig bent en dan moet het kwartje toch een keer de goede kant op vallen, maar dit bleek ook vandaag weer niet het geval. Wij misten de kansen en in de 1e de beste mooie aanval van RVW wisten zij de 0-2 te maken in de 55 minuut. Om meer druk te geven wou Peter Jaimy naast Rick brengen maar op het moment van wisselen viel Rick geblesseerd uit waardoor ook dit plan B niet door ging.

Langzaam maar zeker zag je de krachten wegebben en ook het geloof in een goede afloop. Dat RVW in de 89 en 90e minuut nog 2 doelpunten wist te maken was alleen van belang voor de statistieken, maar maakte er wel een erg geflatteerde uitslag van.

Al met al een erg leuke wedstrijd tegen een uiterst sportieve ploeg waarbij wij alleen wederom met lege handen stonden.

Ook loopt de ziekenboeg nu wel erg vol dus het wordt tijd dat het winter(stop) wordt voor ons.