5 maart 2017 14:00

Scheidsrechter

Kok, M.J.

Onbekend

Vandaag moesten we inhalen tegen Doesburg, een geduchte tegenstander waartegen we de 1e wedstrijd van het seizoen maar nipt verloren met 2-3, echter deze goed voetballende ploeg staat ondertussen 2e in de competitie, (samen met EDS)

We hadden vooraf nogal te kampen met een onderbezetting, Timo, Nick geblesseerd, Daan op stage in het buitenland voor de rest van het seizoen en Marco geschorst. Bleven er nog 11 spelers over van ons zelf, maar ook Dennis meldde zich donderdag geblesseerd af en dus nog 10 spelers over.

Maar zoals vaker bij SHE bleek de bereidwilligheid om elkaar te helpen groot, dus kwam Jeroen Draayer erbij vanuit het 3e, en sloten ook Jurrien(4e), Willian (4e)  en Mark (jeugd) aan waardoor er toch weer 14 op papier stonden.

We hadden de intentie om verdedigend te gaan spelen met onze 2 spitsen als wapen feit er tegenover, zodat Doesburg het spel moest maken.

Dit lukte heel aardig en de wedstrijd ontwikkelde zich in een  laag tempo,  wij kregen enkele mogelijkheden die goed gepakt werden door de Doesburgse keeper, en Doesburg kwam niet veel verder dan een afgekeurde treffer voor buitenspel.

Helaas viel dan toch de 0-1 in de 43e minuut, een fikse domper zo vlak voor rust.

Direct na rust kregen we 2 enorme kansen binnen een minuut, maar die waren vandaag  niet aan ons besteed. Uit de tegenstoot scoorde Doesburg in de 47e minuut wel zeer mooi, (een mooi lobje over Jobbe door de prima spelende mid -mid van Doesburg.)

Hierna kregen we wederom een mooie kans op de aansluiting maar in een 1-1 duel  van Douwe met de Doesburgse keeper was deze wederom de winnaar en redde bekwaam.

In de 67e minuut werd de wedstrijd definitief beslist toen opnieuw de mid-mid middels een mooie individuele actie Jobbe kansloos liet door wederom mooi te scoren.

SHE voelde de frustratie opkomen van (weer) een grote nederlaag, het niet mee zitten van beslissingen van de overigens goed leidende scheidsrechter, wel wat gele kaarten voor ons, geen penalty wat volgens ons er wel een was en zo waren we op een gegeven moment meer bezig tegen ons zelf te voetballen als tegen Doesburg.

Doesburg trok hier niets van aan en benutte de gekregen ruimte steeds beter en maakt in de 75e minuut uit een klutsbal de 0-4

We probeerden het nog wel met Rick in de spits, en dit pakte redelijk uit want dankzij sterk doorzetten van Rick wist Douwe de ere treffer te maken in de 76e minuut.

Helaas kregen we nog een twee tal treffers tegen waardoor de ietwat geflatteerde uitslag van 1-6  op het scorebord kwam.

Wat wel vermeld dient te worden is dat Jeroen Draayer uit het 3e de hele wedstrijd een prima indruk maakte,  klasse gedaan  Jeroen!!

Volgende week nogmaals een zware tegenstander met EDS, waartegen we nog wat recht te zetten hebben.