Broek, M. ten

Accommodatie

Onbekend

Vanochtend waren we al op tijd op het sportpark, want onze consul Edwin wachtte de zware taak om een beslissing te nemen wel of niet spelen om 14.00 uur na de nachtvorst van afgelopen nacht. Om 11.30 uur was het veld nog helemaal wit, maar er werd besloten om toch te gaan spelen, aangezien een waterig zonnetje misschien het veld wel weer groen kon krijgen voor aanvangstijd.

Dit bleek een goede inschatting te zijn, op een kleine strook voor de dug outs na was het veld prima bespeelbaar en zowel de tegenstander als de scheidsrechter waren eenzelfde mening toegedaan dus gingen we vol goede moed tegen de nummer 3 van de competitie aan de bak.

(De scheidsrechter was overigens door ons opgehaald in Dieren omdat er op zondag geen bus in de buurt van Hall komt.)

Vandaag had trainer Peter een basisplaats voor de pas 15 jarige Jeroen van Wessel ingeruimd op het middenveld, en ook Steven kreeg opnieuw een plaats in de spits zoals eerder dit seizoen tegen Socii.

Na 2 minuten al de 1e kans voor ons, maar de afgeketste bal verdween net langs de (voor ons) verkeerde kant van de paal.

Helaas had SVBV het geluk wel mee want in de 6e minuut verdween een van richting veranderd schot wel achter Jobbe, 0-1

Een fikse domper voor ons, maar zoals altijd geven we niet op en het was dan ook verdiend dat Jaimy in de 11e minuut de bal  schitterend langs de keeper draaide en de 1-1 noteerde.

SVBV bleef wat sterker en de ene na de andere corner wisten we te keren maar zelf werden we op een enkele counter na niet echt gevaarlijk.

De 1-2 viel dan ook verdiend uit een vrije trap in de 22e minuut.

Kort voor rust viel Jaimy uit met een blessure en voor hem in de plaats kwam Carl in het veld, zijn 1e wedstrijd sinds eind april in het 1e van SHE.

Carl was eind vorig seizoen geblesseerd geraakt en moest begin van het seizoen eerst   10 weken naar Amerika voor zijn werk en vervolgens kwam er ook nog eens een welverdiende vakantie achteraan zodat we hem afgelopen dinsdag voor de 1e keer weer terug zagen bij SHE.

In de rust gaf Herwin ook aan dat hij niet helemaal topfit was en dus kwam Jan van Welie hem 5 minuten na rust vervangen.

Ondanks deze omzettingen gingen we steeds beter en rustiger spelen, al moest Jobbe wel enkele keren handelend optreden bij de counters van SVBV .

In de 75e minuut werd de moegestreden Jeroen van Wessel gewisseld voor al weer een zeer jong talent, Jeffrey Hogeweij en ook hij speelde een prima partij.

Nadat Daan logischerwijs voorin werd gezet om nog meer druk te zetten, kregen we steeds meer kansjes en uit 1 daarvan scoorde Marco zijn 1e doelpunt van dit seizoen  in de 80e minuut, een dik verdiende gelijkmaker.

De laatste 10 minuten kon de wedstrijd nog alle kanten op omdat beide ploegen voor de winst gingen maar de prima fluitende scheidsrechter ten Broek uit Arnhem vond het mooi geweest na 94 minuten voetbal en een 2-2 stand. Al met al een prima resultaat voor ons na de zware nederlaag van vorige week.