Ze hadden 10 gespeeld, 30 punten en een doelsaldo van 43 voor en 9 tegen.

Dit zou voor ons wel een zware dobber worden, maar je weet maar nooit.

Vooraf zeiden we dan ook dat we niets te verliezen hadden, alleen maar wat te winnen.

Wel benadrukte Peter dat we niet moesten gaan schoppen als het niet zou lukken, maar dat we positief moesten blijven naar elkaar.

Vandaag gingen Marc te Winkel en  Jeroen van Wessel mee die gisteren al een hele wedstrijd gespeeld hadden in de B1 (wat overigens Jan van Welie ook al het hele seizoen doet) en ook Kai Kempinga haakte aan vanaf het 2e omdat Carl nog op vakantie is en Dennis, Timo en Rick geblesseerd zijn.

We starten niet goed en hadden geluk toen  Daan in de 2e minuut  een terugspeelbal niet goed raakte en  de bal op de paal op de paal belandde.

We kwamen absoluut niet in ons spel en het was wachten op een doelpunt voor Twello. Die viel dan ook in de 7e minuut middels een mooi lobje over Jobbe.

Twello bleef gretig en wij konden er geen vat op krijgen.

Door hard te werken konden we doelpunten voorkomen maar het klasse verschil was duidelijk.

Ik ga niet elk doelpunt beschrijven, maar doelpunt 3 was er wel een om te vermelden, een mooi afstand schot waartegen Jobbe niets kon doen.

We gingen de rust in met een 5-0 achterstand en hoopten dat Twello wat gas zou terug nemen maar helaas voor ons bleven ze goed spelen en wilden een grote score neerzetten.

Peter wisselde de jonge jongens Jeroen en Marc al snel om ze alvast wat ervaring op te laten doen, en beide speelden een goede partij.

Ook Kai kwam er al snel in en deed ook heel behoorlijk mee, maar ook zij konden niet voorkomen dat de score geleidelijk aan opliep naar uiteindelijk 10-0. Wij kregen tegen kampioenskandidaat nummer 1 slechts 1 kans en ook  een  eretreffer was ons niet gegund.

Wat nog wel vermeld dient te worden is dat de uitstekende fluitende scheidsrechter R Mulder uit Apeldoorn deze wedstrijd  goed aanvoelde en dan ook geen kaarten nodig had om dit duel probleemloos tot een goed einde te brengen.