SHE wil wedstrijd het liefst snel vergeten.

Sener, K.

Onbekend

Vandaag reisden we naar een voor ons bekende tegenstander, nl EDS uit Ellecom.

Jarenlang waren we erg aan elkaar gewaagd, waarbij meestal het thuisvoordeel de doorslag gaf.

Dit jaar is het echter anders. EDS is versterkt met enkele spelers uit Rheden en staan dan nu ook een stuk hoger op de ranglijst dan ons, namelijk op plaats 2 en wij op plaats 7.

Op het mooie kunstgras van EDS begonnen we zoals we al weken doen, erg goed met opnieuw 2 mooie kansen om direct een voorsprong te nemen in het 1e kwartier, maar beide keren redde de keeper goed op inzetten van Douwe.

EDS nam echter  steeds meer het initiatief over en plots uit de 1e de beste kans maakten ze in de 18e minuut de 1-0 en ook  de 2e kans in de 20e minuut leverde  direct  de 2-0 op.

Wat een klap was dit voor ons, maar toen Douwe in de 23e minuut toch wist te scoren uit een schitterende pass van Dennis dachten we dat er nog wat te halen was vandaag.

Wat kwamen we bedrogen uit!

EDS  ging steeds meer druk zetten en wij werden volledig overlopen op het middenveld. Ook onze verdedigers kregen geen grip op de spitsen van EDS dus toen we n in de 35e minuut een penalty tegen kregen en de 3-1 viel zag je eigenlijk al dat  het geloof aan het verdwijnen was.

Helaas viel kort voor rust ook nog de 4-1 en was de wedstrijd gespeeld.

Over de 2e helft kunnen we kort zijn, het was EDS wat voetbalde  en wij stelden  er weinig tot niets tegenover.

Peter wisselde dan ook snel, in de 55e minuut kwam Timo voor Daan en in de 60e minuut kwamen de gebroeders van Wessel, Niels en Jeroen, voor resp. Herwin en Dennis.

Dit gebeurde bij een  achterstand van 7-1, dus erg veel konden deze jongens niet meer doen.

In het laatste half uur kwamen daar nog 2 doelpunten bij voor EDS zodat er uiteindelijk een zeer nare 9-1 nederlaag op het scorebord stond.

Volgende week uithuilen en opnieuw beginnen is het enige wat ons rest.