Sponsors

Home

Contributie

15 maart 20:45  Mededeling van het bestuur. Op dit moment kan er niet worden gevoetbald en het is de verwachting dat dit ook nog wel even gaat duren. Over het 1e kwartaal (periode januari, februari en maart) hebben we besloten de halve contributie te innen. Deze wordt afgeschreven op 1 april 2021. Indien je dit bedrag niet kunt of wilt missen dan kun per mail (vvshe1939@gmail.com) of met het contactformulier contact opnemen.


Jubilarissen 2020

4 januari 21:30  Nu er dit jaar geen nieuwjaarsreceptie is willen we de jubilarissen van 2020 op een andere mannier in het zonnetje zetten.meer »


OLIEBOLLENACTIE gaat niet door

2 december 21:15  De eerder aangekondigde oliebollenactie van SHE gaat niet door. Wij vinden het op dit moment niet verantwoord om deze actie te organiseren. Mocht u al een betaling hebben gedaan dan zullen wij zorgen dat u deze terug krijgt. Tot slot wensen we u fijne feestdagen en gezond 2021.


Rabo club support

11 november 21:15  In oktober konden leden van de Rabobank voor de Actie Rabo-clubsupport hun stem uitbrengen. Ook op SHE kon gestemd worden en deze actie heeft € 452,50 opgeleverd. Wat een heel mooi bedrag is. Wij willen hierbij iedereen bedanken die op ons een stem heeft uitgebracht en de Rabobank voor de financiële ondersteuning.


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!